Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

Αμαλία ξύπνα...Ξυπνα σου λεω είναι ανάγκη! Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε...Την απαγόρευσαν! Ναι καλά κατάλαβες...απαγόρευσαν την δημόσια χρήση μουσικής!
...
..
.
Ακολούθησαν χρόνια δύσκολα, μα εκείνη δεν έφυγε ποτέ απο τις ψυχές τους. Ηταν πάντα εκεί, τους έδινε δύναμη έστω και στα κρυφά...Χωρίς εκέινη όλα ήταν ένα τίποτα!
.......................................................................................................................................
Το επόμενο πρωί, ξύπνησα με ένα τρομερό πονοκέφαλο... Ξαφνικά τα πάντα έδειχναν χαρούμενα, αλλιώτικα.... Τοτε κατάλαβα, Ολα ήταν ένα όνειρο, μία φάρσα. Ευτυχως.. Ετρεξα μηπως πάλι δεν την προλάβω. Απο εκείνη την στιγμη, έπεισα τον εαυτό μου, πως εκείνη ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωης του, και πως ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να την αφήσει να φύγει...Γιατί τα όνειρα είναι για να τα κυνηγάμε. Ετσι κ εγώ θα κυνηγήσω το δικό μου, αφοβα κ απροκάλυπτα!

7 σχόλια:

 1. με τιποτα, και σε κανένα κόσμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μα γράψε κι άλλα άρθρα !!!
  Μου άρεσε αυτό το κειμενάκι σου !!!
  Συνέχισε το blog σου... !!! :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βασικά εχθες το εφτιαξα χδ...ευχαριστώ! θα γραψω =) μπορώ να σε κάνω καπως φιλη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μέσω facebook ή twitter ? =) Έχεις κάποιο από τα δυο ?Ετσι συνήθως μιλάω εγώ σε άλλους bloggers θα τα βρεις στο blog μου ... αλλο τρόπο δεν ξέρω ... :/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. oooouuups nai :)
  Ama me deis chat mila mou ... !!! h ama se dw egw st chat 8a sou milisw !!! ok ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή